Om ossGründer Leif Skare startet på sitt hjemsted i Sigdal Kommune med enkeltmannsforetaket ”Leif Skare Sveis & Rep” i 1990. Med raskt økende ordremengde flyttet firmaet til nye lokaler på Nerstad Industriområde i 1996.

 

Ved etableringen på Nerstad kom Odd Nes inn som partner og firmaet fikk navnet ”Skare & Nes AS”. Odd Nes solgte sine aksjer til Leif Skare 2013.

 

I juni 2016 omkom Leif Skare i en trafikkulykke, og selskapet eies nå av hans to barn Signe og Jostein Skare. Etter den tragiske ulykka tok Kjetil Gjellerud, som har vært ansatt i selskapet i mange år, over som daglig leder, og Jostein Skare begynte å arbeide i bedriften.

 

Skare & Nes AS er et spesialfirma innen lastebilpåbygg, reparasjoner, service og vedlikehold på landbruks/skogs- og gravemaskiner samt sakkyndig kontroll på masseforflytnings-maskiner, traverskraner og lastebilkraner.

 

Skare & Nes AS holder til i moderne lokaler og har nytt moderne utstyr for egen produksjon, nødvendig utstyr for reparasjoner av tyngre kjøretøy samt nødvendig kontrollutstyr for den sakkyndige virksomheten.

 

Skare & Nes AS utfører sakkyndig kontroll i kl. B gruppe M2, M3, M4, G4, G6 og G11 i henhold til samordningsrådets bestemmelser.

 

Bedriften har 12 medarbeidere.
 
 

Skare & Nes AS  ::  Nerstad Industriområde  ::  3350 Prestfoss  ::  Tlf: 97 99 19 99  ::  E-post: kjetil@skare-nes.no

 sitemap
Admin